Algemene voorwaarden

 1. In je inzending moet duidelijk worden waarom jij de one and only High School Canada student van 2016 bent. We zoeken de allerleukste inzendingen, dus wees orgineel en creatief!
 2. De wedstrijd start vanaf maandag 2 november 2015 en de eerste ronde duurt tot en met 31 januari 2016 23:59. Vanaf 2 november is het tevens mogelijk om direct te stemmen. Kortom: Hoe eerder je mee doet, hoe meer tijd je hebt om jouw inzending te promoten!
 3. De eerste ronde van de wedstrijd sluit op 31 januari 2016 om 23:59 uur. Tot die tijd is het mogelijk om een inzending te uploaden en stemmen te krijgen.
 4. Uit alle inzendingen selecteert het Travel Active High School team de 10 beste inzendingen voor de halve finale. Hierbij wordt onder andere gekeken of je aan de voorwaarden van het High School Canada programma voldoet. De overige 5 inzendingen zijn voor degenen die de meeste stemmen hebben verzameld. Zij gaan automatisch door naar de halve finale. Dat betekent dat er 15 kandidaten doorgaan naar de halve finale.
 5. Inzendingen met beledigende of ongepaste uitspraken of beelden kunnen door de jury verwijderd worden. Dit zonder opgave van reden.
 6. Alle inzendingen blijven in bezit van Travel Active en kunnen door Travel Active voor promotionele doeleinden gebruikt worden.
 7. Iedereen die in september 2016 tussen de 15 en 18 jaar is, kan deelnemen. Ook als jij je al aangemeld hebt of van plan bent om je aan te melden. Dat je je inmiddels aangemeld hebt voor het High School programma, heeft geen consequenties voor deze wedstrijd.
 8. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.
 9. De prijs is niet overdraagbaar en zal alleen gelden voor diegene die aan de wedstrijd heeft deelgenomen. Ook kan de prijs niet in contanten worden uitgekeerd of ingewisseld voor een ander High School programma.
 10. De uiteindelijke winnaar, die bekend wordt gemaakt op 17 maart 2016, zal in overleg met Travel Active zorg dragen voor een aantal promotionele activiteiten zoals het schrijven van verschillende blogverhalen voor Travel Active en het maken van foto's en filmpjes tijdens jouw High School semester in Canada. Na de bekendmaking zal het High School team een lijst met specifieke content aanleveren waarin staat welke foto's, verhalen en video's er van de winnaar verlangt wordt. 

Fraude

Je mag maar 1x deelnemen aan de Win High School Canada actie, waarbij de eerste inzending de definitieve versie is. Er kan per persoon slechts 1x op een inzending gestemd worden. Fraude wordt niet op prijs gesteld en je stemmen worden gecontroleerd. Geautomatiseerd stemmen waarbij enkele duizenden stemmen tegelijk naar onze server worden gestuurd, is niet toegestaan en deze worden geblockt. Deelnemers die frauderen worden uitgesloten van de wedstrijd. Vertel dit ook tegen je vrienden!

Kom jij in aanmerking voor een gratis High School semester?

 • Je leeftijd is minimaal 15 jaar tot en met 18 jaar. Dat betekent dat je tussen de 15 jaar en 18 jaar en 11 maanden mag zijn, maar geen 19 jaar mag zijn op moment van vertrek. Je mag wel 19 jaar worden wanneer je in Canada bent. Op het moment van vertrek moet je 15 jaar zijn.
 • Je zit op het VWO, de HAVO, het VMBO of een gelijkwaardige opleiding. 
 • Je hebt een voldoende voor Engels en je rapportcijfers zijn voldoende om het schooljaar af te ronden.
 • Je vertrekt in augustus 2016 naar Nova Scotia in Canada om jouw High School avontuur te beleven en een trainingskamp te volgen en komt eind januari 2016 weer terug!

Algemene voorwaarden High School Canada semester

Lees hier de algemene voorwaarden van het High School Canada semester.