Tips & Tricks

Natuurlijk zit je zelf boordevol goede ideeën voor jouw originele, unieke en creatieve inzending voor de Win High School Canada actie. Maar een beetje inspiratie kan iedereen wel gebruiken. Bekijk de inzending van de winnares van vorig jaar, Noëlle en ontdek hoe studenten die jou voorgingen hun High School Canada avontuur hebben beleefd. Natuurlijk geven we je ook tips over hoe je het beste stemmen kunt vergaren voor jouw inzending. Zo brengen we je een stapje dichterbij die supergave prijs!

Hoe krijg ik de meeste stemmen?

  • Stuur een e-mail naar al jouw vrienden, familie en kennissen met daarin de vraag of ze op je willen stemmen. Kopieer de link (url) van jouw inzending en stuur deze aan iedereen door.
  • Deel jouw inzending met je vrienden op je YouTube kanaal, Facebook, Twitter of Instagram en zorg op die manier dat de vrienden van je vrienden ook gaan stemmen!
  • Maak een originele flyer en deel deze uit op je school met daarop de link (url) naar jouw inzending.
  • Plaats een oproep op de website van je school of in een nieuwsbrief of schoolkrant.
  • Plaats de banner hiernaast (klik op de afbeelding voor het originele formaat) bijvoorbeeld op jouw Facebook, Twitter of Instagram en voeg de link toe naar jouw inzending.

Ben jij er klaar voor om jouw High School droom in vervulling te laten gaan?

Get inspired!

Winnares Noëlle geniet momenteel van haar High School avontuur in Canada. Hoe ze die onder andere gewonnen heeft? Met dit filmpje: 
 

Noëlle, Jessie & Zoë lived their High School dream

Noëlle geniet natuurlijk volop van haar High School avonturen in Canada, evenals Jessie, die momenteel ook in Canada woont. Zoë heeft vorig jaar een half jaar in Canada gewoond en kan je natuurlijk als geen ander vertellen hoe dat is geweest voor haar. Meer weten over hun ervaring? Check it out! Bekijk ook www.travelactive.tv. voor meer High School ervaringen en volg ons op Facebook en Instagram.

​